Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.8.)

utorok, 30. august 2016 08:04 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (30.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

MANCHESTER CITY a SUNDERLAND: Joe Hart stratil miesto medzi troma žrďami Manchestru City a do konca prestupového obdobia tak s najväčšou pravdepodobnosťou ešte zmení dres. Zamieriť by mohol do Sunderlandu, ktorý má záujem o ročné hosťovanie anglického reprezentanta. (skysports)

MANCHESTER CITY: Španielska Sevilla by mohla ešte pred záverom prestupového okna oznámiť ďalšiu veľkú posilu. Rady andalúzskeho celku by mohol rozšíriť Samir Nasri, ktorý je na odchode z Manchestru City. (marca)

CHELSEA: Chelsea neuspela u Realu Madrid s ponukou na Jamesa Rodrigueza a španielsky celok môže údajne presvedčiť až suma 60 miliónov libier. (metro)

CHELSEA a CRYSTAL PALACE: Christian Benteke podľa všetkého nebude jedinou ofenzívnou posilou Crystal Palace. Londýnčania sú blízko k zisku Loic Rémyho, ktorý by tu mal najprv hosťovať s možnosťou trvalého prestupu za 12 miliónov libier. (skysports)

CHELSEA: Do Newcastlu United nakoniec zrejme zamieri Christian Atsu, pre ktorého nezostalo miesto v prvom tíme Chelsea. Ghanský útočník by mal v druholigovom anglickom klube rok hosťovať. (skysports)

ARSENAL a MIDDLESBROUGH: Obranca Calum Chambers tento rok nebude hrať za Arsenal, londýnsky klub svojho hráča zapožičal na hosťovanie do Middlesbrough,  (skysports)

LEICESTER CITY: Riyad Mahrez by po skončení prestupového obdobia nemusel byť byť jediným Alžírčanom v kádri Leicesteru. Líšky totiž stupňujú záujem o kanoniera Sportingu Islama Slimaniho a podľa špekulácií sa blíži dohoda o prestupe. (skysports)

SOUTHAMPTON: Obranca Southamptonu Jérémy Pied si minulý týždeň poranil kolenné väzy a následné vyšetrenie potvrdilo obavy z vážnejšieho problému. Hráča tak čaká operácia a po nej dlhšia pauza. (skysports)

WEST BROMWICH: West Bromwich zrejme posilní za pätnásť miliónov libier španielsky záložník Ignacio Camacho z Málagy. (birminghammail)

SUNDERLAND: Vicente Iborra má možnosť sťahovať sa do Anglicka. O záložníka Sevilly sa zaujíma Sunderland a podľa posledných správ uspel s ponukou vo výške siedmich miliónov libier. (skysports)