Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.8.)

utorok, 30. august 2016 08:07 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Chelsea neuspela u Realu Madrid s ponukou na Jamesa Rodrigueza a španielsky celok môže údajne presvedčiť až suma 60 miliónov libier. (metro)

SEVILLA: Sevilla by mohla ešte pred záverom prestupového okna oznámiť ďalšiu veľkú posilu. Rady andalúzskeho celku by mohol rozšíriť Samir Nasri, ktorý je na odchode z Manchestru City. (marca)

SEVILLA: Vicente Iborra má možnosť sťahovať sa do Anglicka. O záložníka Sevilly sa zaujíma Sunderland a podľa posledných správ uspel s ponukou vo výške siedmich miliónov libier. (skysports)

SEVILLA: Seville by mal byť za tri týždne znova k dispozícii Benoît Trémoulinas. Francúzsky obranca je mimo hry od začiatku mája, kedy si vážne poškodil meniskus. (transfermarkt)

MÁLAGA: West Bromwich zrejme posilní za pätnásť miliónov libier španielsky záložník Ignacio Camacho z Málagy. (birminghammail)

GRANADA: Izraelský reprezentant Omer Atzili sa s konečnou platnosťou sťahuje zdo Španielska. Na štyri roky sa upísal Granade, ktorá ho už oficiálne predstavila fanúšikom. (mundodeportivo)