Main Content

Hlasy trénerov a hráčov po perfektnom obrate Slovana v 3. tretine proti Novgorodu

utorok, 30. august 2016 08:05 | Autor: TASR

Hlasy trénerov a hráčov po perfektnom obrate Slovana v 3. tretine proti Novgorodu
Hlasy trénerov a hráčov po perfektnom obrate Slovana v 3. tretine proti Novgorodu | zdroj: © TASR

Bratislava 29. augusta (TASR) - Hokejistom Slovana Bratislava pomohlo domáce prostredie a prvýkrát v novej sezóne KHL 2016/17 si pripísali body, navyše všetky tri. Pri premiére pred vlastnými fanúšikmi zvíťazili v pondelok nad Torpedom Nižnij Novgorod po dramatickom priebehu 7:4.

hlasy po zápase:

Miloš Říha, tréner Slovana: "Od úvodu sme mali šance, strelili sme nejaké žŕdky. Mohli sme rozhodnúť už skôr, no nedali sme góly. Potom prišli hrubé chyby a súpera sme si nechali utiecť. Po druhej tretine som bol dosť nahnevaný, urobili sme zmeny v zostave a kládli sme obrovský dôraz na to, aby sme chodili čo najviac do bránkoviska. Pretože predtým sme dosť strieľali, ale nechodili sme na dorážky. Vyšlo to, dali sme šesť gólov a otočili sme to."

Václav Nedorost, útočník Slovana, v zápase 1+1: "Myslím si, že sme celý zápas dreli. Mali sme dosť šancí, akurát sa to k nám neodrážalo. Neboli sme dosť dôrazní. V tretej tretine nám vyšlo všetko, čo strela, to gól. Dôležitý bol ten rýchly na 2:3, potom to šlo už samo."

Marek Ďaloga, obranca a debutant v drese Slovana: "Bola to veľká divočina, ale s dobrým koncom pre nás. Prvé dve tretiny nám to príliš nešlo, no potom sme sa vyvarovali väčšiny chýb a začalo nám to tam padať."

Peteris Skudra, tréner Torpeda: "Dnes to bol veľmi ťažký zápas. Súper bol rýchlejší, lepší v ofenzíve i v ďalších činnostiach. V tretej tretine sme zlyhali."