Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (31.8.)

streda, 31. august 2016 13:32 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (31.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (31.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

CHELSEA: Hoci by údajne David Luiz chcel, Paris Saint-Germain návrat 29-ročného brazílskeho stopéra do Chelsea nepripustí. Zdroje blízke klubu síce potvrdili, že PSG dostalo ponuku vo výške 35 miliónov libier, ale obratom ju zmietlo zo stola. (espnfc)

ARSENAL: Hoci sa písalo o možnom zapožičanií Jacka Wilshera do AS Rím, nakoniec to vyzerá na jeho zotrvanie v Anglicku. Podľa informácií si Wilshere bude vyberať medzi Crystal Palace a Bournemouthom. (skysports)

ARSENAL: Dvadsaťsedemročný Lucas Pérez si v uplynulej sezóne vystrieľal angažmán v Anglicku. Arsenal Londýn už potvrdil útočníkov prestup z Deportiva La Coruňa, no neuviedol dĺžku kontraktu ani výšku prestupovej sumy. Všeobecne sa však predpokladá, že Londýnčania museli aktivovať výkupnú klauzulu vo výške 20 miliónov eur. (bbc.com)

ARSENAL a MIDDLESBROUGH: Calum Chambers odohrá zvyšok tohtoročnej sezóny za Middlesbrough. Nováčik anglickej najvyššej súťaže si 21 ročného defenzívneho univerzála vypožičal z Arsenalu. (bbc.com)

LEICESTER CITY: Marc Albrighton spojili svoju ďalšiu budúcnosť s Leicester City. Dvadsaťšesťročný stredopoliar sa úradujúcemu anglickému šampiónovi upísal až do roku 2020. (espnfc)

TOTTENHAM: Tottenham by rád priviedol na hosťovanie španielskeho záložníka Isca z Realu Madrid. (goal.com)

LIVERPOOL a WEST BROMWICH: Mamadou Sakho si vraj z úst šéfov Liverpoolu vypočul informáciu, že už na Anfield ďalej nie je potrebný a môže si hľadať nový klub. Francúzsky obranca so senegalskými  koreňmi by mohol zostať v Premier League. O jeho služby sa zaujíma WBA (bbc.com)

WATFORD: Adrian Mariappa sa vrátil do Watfordu. V Londýne narodený stopér s koreňmi na Jamajke a Fidži naposledy hral za Crystal Palace a s Watfordom podpísal trojročný kontrakt. (bbc.com)

WEST BROMWICH: Obranca Cristian Gamboa sa vo West Bromwich výrazne nepresadil a ďalej už sa o to ani pokúšať nebude. Kostaričan sa po prestupe za milión libier na tri roky upísal glasgowskému Celticu. (celticfc)