Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.8.)

streda, 31. august 2016 13:34 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Novým útočníkom Barcelony sa stal dvadsaťtriročný Paco Alcácer. Barcelona na svojich stránkach potvrdila päťročný kontrakt aj prestupovú čiastku, za ktorú mladý útočník prišiel z Valencie. Tá zodpovedá 30 miliónom eur a ďalším dvom v bonusoch. (fcbarcelona.com)

VALENCIA: Valencia si z Barcelony vypožičala Munira El Haddadiho. Talentovaný útočník prichádza na hosťovanie, neskôr však Valencia môže využiť opciu vo výške 12 miliónov eur s tým, že by si Katalánci uchovali aspoň nárok na časť budúcej prestupovej čiastky. (espnfc)

REAL MADRID: Tottenham by rád priviedol na hosťovanie španielskeho záložníka Isca z Realu Madrid. (goal.com)

BETIS SEVILLA: Na lavičke Betisu by mohol v dvoch zápasoch chýbať jeho tréner Gustavo Poyet. Ten neudržal nervy na uzde po piatkovej remíze 0: 0 s Deportivom La Coruňa a vylial si zlosť na rozhodcovi ktorému v útrobách štadióna odporučil, aby sa na štadión Betisu už nevracal. (transfermarkt)

OSASUNA: Javier Flaño bude aj naďalej hráčom Osasuny, s ktorou predĺžil zmluvu do júna 2018. 32-ročný obranca si na ďalší štart v drese účastníka španielskej ligy však bude musieť počkať. Pred niekoľkými dňami si totiž vážne poškodil kolenné väzy a mimo hry bude minimálne pol roka. (archyworldys)

DEPORTIVO: Dvadsaťsedemročný Lucas Pérez si v uplynulej sezóne vystrieľal angažmán v Anglicku. Arsenal Londýn už potvrdil útočníkov prestup z Deportiva La Coruňa, no neuviedol dĺžku kontraktu ani výšku prestupovej sumy. Všeobecne sa však predpokladá, že Londýnčania museli aktivovať výkupnú klauzulu vo výške 20 miliónov eur. (bbc.com)