Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.9.)

štvrtok, 1. september 2016 07:12 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (1.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

ARSENAL a BOURNEMOUTH: Jack Wilshere strávi tohtoročnú sezónu v Bournemouthe, kam pricestoval na zdravotnú prehliadku. Anglický záložník, ktorého kariéru lemujú zdravotné problémy, tak odíde z Arsenalu, aby pravidelne hrával. (skysports)

LEICESTER: Islam Slimani dostal súhlas, aby sa odpojil od alžírskej reprezentácie a odcestoval do Anglicka. Tu útočníka čaká zdravotná prehliadka v Leicesteri, kam prestúpi z lisabonského Sportingu. (skysports)

LIVERPOOL: Luis Alberto prešiel zdravotnou prehliadkou, po ktorej prestúpil z Liverpoolu do Lazia. To za španielskeho útočníka zaplatí päť miliónov eur a ďalšie dva milióny môže do Anglicka poslať vďaka bonusom. (cittaceleste)

LIVERPOOL: Rakúsku ligu okúsi Andre Wisdom. Obranca Liverpoolu bol zapožičaný na hosťovanie do Salzburgu. (bbc)

MANCHESTER CITY: Shay Facey je ďalším hráčom, ktorý opustil Manchester City - mladý obranca bude tento rok hosťovať v holandskom Heerenveene. (sc-heerenveen.nl)

WEST HAM: Álvaro Arbeloa sa vráti do Anglicka, kde v minulosti hrával za Liverpool. Španielsky obranca po odchode z Realu Madrid nakoniec zamieri do West Hamu. V Londýne sa už podrobil zdravotnej prehliadke. (skysports)

WEST HAM: Hal Robson-Kanu má podľa anglických médií blízko k angažmáne vo West Hame United. Útočník a reprezentant Walesu je voľným hráčom po tom, čo sa rozlúčil s Readingom. (bbc)

MIDDLESBROUGH: Middlesbrough získalo Adama Traorého. Ten sa k nováčikovi anglickej najvyššej súťaže sťahuje z Aston Villy, kde sa nedokázal výraznejšie presadiť. (bbc)