Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.9.)

štvrtok, 1. september 2016 07:13 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Álvaro Arbeloa sa vráti do Anglicka, kde v minulosti hrával za Liverpool. Španielsky obranca po odchode z Realu Madrid nakoniec zamieri do West Hamu. V Londýne sa už podrobil zdravotnej prehliadke. (skysports)

VILLARREAL a ESPANYOL: Villarreal sa chystá predstaviť jednu posilu do obrany. Z Espanyolu príde Álvaro González, pričom prestupová suma sa má pohybovať okolo 4 miliónov eur. (marca.com)

ATHLETIC BILBAO a SPORTING GIJÓN: Borja Viguera sa stal nepotrebným v Athletic Bilbao a preto mení dres. 29-ročný útočník odišiel zadarmo do Sportingu Gijón, s ktorým podpísal zmluvu na dve sezóny. (marca.com)

ESPANYOL a EIBAR: Obranca Anaitz Arbilla prestúpil z Espanyol Barcelona do Eibaru. Barcelonský klub dostane 700 tisíc eur a suma sa môže vyšplhať až na milión vďaka bonusom. (marca.com)

BETIS SEVILLA a OSASUNA: Didier Digard nehrá dôležitú úlohu v ďalších plánoch Betisu a bude sa sťahovať. Francúzsky stredopoliar má namierené do Osasuny, kde ho čaká zdravotná prehliadka a následne podpis dohody o ročnom hosťovaní. (lequipe)

GRANADA: Artem Kravets znova odchádza z Dynama Kyjev. Ukrajinský útočník vlani hosťoval v Stuttgarte a teraz si ho vypožičala Granada. (marca.com)