Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.9.)

piatok, 2. september 2016 13:51 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Barcelona údajne získala pred rokom predkupné právo na záložníka Paula Pogbu, ale vzdala sa ho ešte pred tohtoročným letom. Bolo to skôr než hráč zamieril do Manchestru United. (skysports)

ATLÉTICO MADRID: Tréner Manchestru United José Mourinho chce budúce leto ako dlhodobú náhradu za útočníka Wayna Rooneyho priviesť Antoine Griezmanna z Atlética Madrid. (mirror)

ESPANYOL BARCELONA: Álvaro Vázquez odchádza z Getafe, nie však do Deportiva La Coruňa, ako sa určitý čas zdalo. Španielsky útočník nakoniec prestúpil do Espanyolu. (marca)

VALENCIA: Ezequiel Garay sa vracia do španielskej ligy, kde predtým hrával za Real Madrid a Racing Santander. Argentínsky obranca prestúpil zo Zenitu Petrohrad do Valencie, pričom novému zamestnávateľovi sa upísal na štyri roky. (superdeporte)

DEPORTIVO: Deportivo La Coruňa vyriešilo problém vzniknutý prestupom Lucasa Péreza do Arsenalu. Galícijský celok získal náhradu do útoku a na hosťovanie zo Stoke City prišiel Joselu. (espnfc)

DEPORTIVO ALAVÉS: Aleksandar Katai odchádza z Crvenej Zvezdy do Španielska. Neposilnil však Celtu Vigo. Srbský útočník nakoniec zakotvil v Deportivo Alavés, s ktorým podpísal zmluvu na tri sezóny. (mundodeportivo)