Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.9.)

nedeľa, 4. september 2016 13:36 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid chce podľa španielskych médií predĺžiť zmluvu s Toni Kroos. Nemecký stredopoliar má kontrakt do júna 2020 a nový by mohol byť dlhší o ďalšie dve alebo tri sezóny. Rokovania majú začať už budúci týždeň. (marca)

REAL MADRID: Biely balet sa aj v tejto sezóne chce upnúť na schopnosti kostarickej reprezentačnej jedničky Keylora Navasa, ktorý dlhodobo predvádza veľmi stabilné výkony. Prezident madridského gigantu Florentino Pérez je však veľkým fanúšikom ešte len sedemnásťročného brankára Gianluigi Donnarumma z AC Miláno, ktorého by rád videl v bielom drese. (football-italia)

REAL MADRID: Mladý stredopoliar Realu Martin Odegaard hovorí, že by mohol opustiť San Bernabeu tento rok v januári. Nór už bol takmer na hosťovaní vo Francúzskom Rennes, ale presun nebol schválený rodičmi, pretože ešte nedosiahol plnoletosť. (espnfc)

ESPANYOL BARCELONA: Espanyol Barcelona zamestnal Raúla Tamuda. Bývalý dlhoročný útočník španielskeho klubu bude k dispozícii novému riaditeľovi Ramónovi Robertovi. (mundodeportivo)

GRANADA: Na dlhšie obdobie bez futbalu sa môže pripraviť José Angulo. Ekvádorský útočník v lete prestúpil z Independiente del Valle do Granady, ktorej vedenie mu po dvoch týždňoch pobytu v Španielsku pozastavilo činnosť. Dôvodom bol pozitívny test na kokaín – pozitívna bola tiež B vzorka. (sport1.de)