Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.9.)

pondelok, 5. september 2016 07:22 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (5.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

MANCHESTER UNITED: Útočník Zlatan Ibrahimović neprišiel do Manchestru United len ako stroj na góly. Švédsky kanonier vraj oznámil koučovi Josému Mourinhovi, že chce v budúcom roku zložiť trénerské skúšky a začať sa pripravovať na kariéru trénera. (sport1.de)

MANCHESTER UNITED: Manchester United už si vytipoval hlavný prestupový cieľ pre budúce leto. Voľba padla na Antoine Griezmanna z Atlética Madrid. (espnfc)

MANCHESTER CITY: Hráčsky agent Yaya Tourého kritizuje kouča Pepa Guardiolu za to, že afrického záložníka nenapísal na súpisku pre tento ročník Ligy majstrov. (dailymail)

ARSENAL: Obranca Kieran Gibbs z Arsenalu nie je spokojný so svojím herným vyťažením a zvažuje, že z klubu odíde. (givemesport)

TOTTENHAM: Harry Kane má v Tottenhame zmluvu do júna 2021 a vedenie londýnskeho celku sa chystá ponúknuť mu novú, vďaka ktorej sa anglický útočník stane najlepšie plateným futbalistom pôsobiacim na White Hart Lane. Kane by si mal týždenne zarobiť približne 120 tisíc libier. (mirror)

SUNDERLAND: Fabio Borini má za sebou úspešnú operáciu slabín. Útočníka Sunderlandu teraz čaká dlhá pauza a chýbať môže až do decembra. (mirror)

HULL CITY: Hull City mohol viesť Chris Coleman. Waleský manažér sa po odchode Steva Brucea dostal do hľadáčika Hullu City. Nakoniec sa však s anglickým klubom nedohodol. (dailymail)