Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.9.)

pondelok, 5. september 2016 07:22 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Toni Kroos nie je jediným hráčom Realu Madrid, ktorý by mal dostať nový kontrakt. Podľa španielskych médií má od Bieleho baletu dostať predĺženie zmluvy aj Gareth Bale.  Walesanovi súčasný kontrakt končí za tri roky. (sport-english)

FC BARCELONA: Katalánsky veľkoklub mal starosti o svojho 23-ročného záložníka André Gomesa, ktorý v lete prišiel na Camp Nou z Valencie. Talentovaný mladík si v portugalskom drese privodil svalové zranenie na pravej nohe v priateľskom stretnutí s Gibraltárom. Isté je, že Gomes nenaskočí do úvodného stretnutia svojej krajiny o postup na MS 2018 v Rusku proti Švajčiarsku, ale do ďalšieho kola La Ligy by mal byť fit. (goal.com)

FC BARCELONA: Katalánsky gigant má v úmysle podniknúť právne kroky proti brazílskemu Santosu. Ten predal pred niekoľkými dňami Gabriela Barbosu do Interu Miláno za 28 miliónov eur. Barcelona si však dožaduje práva na tohto 20-ročného brazílskeho útočníka, pretože v roku 2013 získala z rovnakého klubu Neymara a súčasťou dohody malo byť aj predkupné právo na Barbosa. (metro)

ATLÉTICO MADRID: Manchester United už si vytipoval hlavný prestupový cieľ pre budúce leto. Voľba padla na Antoine Griezmanna z Atlética Madrid. (espnfc)

ATLÉTICO MADRID a SEVILLA: 26-ročný útočník Vitolo vyhral so Sevillou trikrát Európsku ligu v rade, no napriek tomu sa celé leto hovorilo o jeho odchode. Veľkým záujemcom bolo Atlético, ktoré ho však nakoniec podpísať nedokázalo, hoci si to prial aj samotný hráč. Vitolo sa nechal počuť, že bude rád, ak to klub z hlavného mesta vyskúša aj budúci rok a úspešne. (futbol.as)