Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.9.)

utorok, 6. september 2016 07:13 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo si včera po dlhej dobe zatrénoval so spoluhráčmi z Realu Madrid. Portugalský kanonier je v poriadku po problémoch s kolenom, ktorého zranenie utrpel vo finále majstrovstiev Európy proti Francúzsku. (thesun)

REAL MADRID: Na konci septembra bude Realu Madrid znova k dispozícii Keylor Navas. 29-ročný brankár, ktorý má problémy s Achillovou šľachou, mal byť pôvodne nachystaný už na ligový duel s Osasunou. Nakoniec ale bude pripravený až na zápas s Las Palmas. (marca)

FC BARCELONA: Lionela Messiho v Barcelone viaže kontrakt do roku 2018. Jeden z klubových riaditeľov však prezradil, že niekedy v priebehu tohto ročníka argentínska hviezda podpíše nový kontrakt. (mirror)

FC BARCELONA: Brazílsky futbalový virtuóz Ronaldinho sa v 36 rokoch vracia do Barcelony. Nie však už v úlohe hráča, ale ako ambasádor s ohľadom na plány na otvorenie novej klubovej kancelárie v New Yorku. (goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Útočník Atlética Madrid Antoine Griezmann vraj klub neopustí, kým ho bude trénovať kouč Diego Simeone. O francúzskeho útočníka sa zaujíma Manchester United, ktorý by ho rád ulovil už budúci rok. (espnfc)

GRANADA:  José Angulo pravdepodobne odíde z Granady, bez toho, aby za ňou odohral čo i len jednu jedinú súťažnú minútu. Ekvádorský útočník prišiel v lete z Independiente del Valle a koncom augusta mal pozitívny test na kokaín. Podozrenie na použitie tejto látky pred niekoľkými dňami potvrdila aj B vzorka. Španielsky klub chce preto futbalistovi vypovedať zmluvu. (sportsmole)