Main Content

V Trenčíne si vydýchli, neprišli o ďalšiu veľkú oporu

utorok, 6. september 2016 09:56 | Autor: Filip Chudý

V Trenčíne si vydýchli, neprišli o ďalšiu veľkú oporu
V Trenčíne si vydýchli, neprišli o ďalšiu veľkú oporu | zdroj: © TASR

Na začiatku reprezentačnej prestávky prišiel Trenčín o ďalšie dve opory, pričom hlavne Ibrahim Rabiu bude citeľne chýbať. No pod hradom Matúša Čáka mohlo byť ešte horšie, ďalšia podobná opora (nateraz) zostala.

Slavia Praha si už našla nového trénera. Stal sa ním Jaroslav Šilhavý, ktorého zošívaní vykúpili z Dukly Praha, kde pôsobil len od leta a mal trojročnú zmluvu. Podobná možnosť vykúpenia trénera sa spomínala aj v spojení s Martinom Ševelom, keď podľa českých médií mala mať Slavia záujem aj o aktuálneho trénera Trenčína.

Fanúšikovia aktuálne ôsmeho mužstva tabuľky Fortuna ligy si tak mohli vydýchnuť, pretože neprišli o svoju oporu, ktorou tréner Martin Ševela je. Len pred pár dňami totiž Trenčín opustil Ibrahim Rabiu, ktorý bol najlepším hráčom mužstva. Odchod Ševelu by mohol mať z pohľadu AS pre už aj tak zle sa vyvíjajúcu sezónu negatívne následky, keďže práve Ševela bol strojca nedávnych úspechov.

Ako Slavia hľadala trénera, tak pribúdali aj kandidáti a zo slovenského pohľadu je zaujímavé, že krátko pred vymenovaním Šilhavého sa začali šíriť z českých médií správy, že možným kandidátom mal byť aj Adrián Guľa. No nakoniec sa trénerom Slavie stal ten, ktorého meno medzi mediálnymi kandidátmi ani nepadlo.