Main Content

Slovan opúšťa kapitán reprezentácie do 19 rokov, posilnil konkurenciu

utorok, 6. september 2016 14:31 | Autor: Filip Chudý

Slovan opúšťa kapitán reprezentácie do 19 rokov, posilnil konkurenciu
Slovan opúšťa kapitán reprezentácie do 19 rokov, posilnil konkurenciu | zdroj: skslovan.com

Bratislavský Slovan opúšťa v krátkom čase ďalší hráč, keď po Lásikovi belasé rady opúšťa aj kapitán slovenskej reprezentácie do 19 rokov. No Slovan ho môže kúpiť späť.

Len v zime prestúpil kapitán už bývalej reprezentácie do 19 rokov Adrián Kopičár zo Žiliny do Slovana. No do základnej zostavy belasých sa neprepracoval, pričom si pripísal len jeden ligový štart, väčšinou hrával za juniorku druhú ligu. Aj preto tento 19-ročný defenzívny stredopoliar prestúpil do Senice, čo potvrdili na svojich oficiálnych stránkach oba kluby. Záhoráci vyzdvihli aj korektnosť v rokovaniach o prestupe hráča, ktorý so Senicou podpísal viacročný kontrakt.

„Adrián Kopičár najmä v aktuálnej sezóne v drese juniorky potvrdil svoje kvality. Klub mu chcel vytvoriť priestor, aby získal zápasovú prax v najvyššej súťaži a odsúhlasil jeho prestup do Senice,“ píše na sa webe skslovan.com.

„Som veľmi rád, že sa to všetko takto rýchlo uskutočnilo, aj keď už nebolo veľa času, v priebehu pár dní bolo o všetkom rozhodnuté. Do Senice prichádzam s veľkou radosťou, pár chalanov poznám už dlhšie najmä z reprezentácie, takže je to o niečo ľahšie . Pevne verím, že Senici pomôžem a už teraz sa teším na prvý zápas,“ povedal Kopičár pre fksenica.eu.

No Kopičár sa môže časom do Slovana vrátiť. V prípade, že Adrián Kopičár bude v Senici výrazne futbalovo napredovať, môže náš klub využiť prednostné právo na jeho spätné odkúpenie do Slovana,“ informoval Slovan na svojej stránke.