Main Content

Slovan predal Zreľáka a získal dve nové posily

utorok, 6. september 2016 17:10 | Autor: Filip Chudý

Slovan predal Zreľáka a získal dve nové posily
Slovan predal Zreľáka a získal dve nové posily | zdroj: © TASR

Tesne pred koncom prestupového obdobia je veľký pohyb v Slovane Bratislava. Ten opúšťa Adam Zreľák, naopak, do klubu prichádzajú dve nové posily.

Prestupový termín sa na Slovensku končí v utorok 6. septembra o polnoci. Tesne pred prestupovou uzávierkou bol veľký pohyb v kádri Slovana Bratislava.Po odchode Adriána Kopičára opúšťa belasé rady aj Adam Zreľák, ktorý odchádza na prestup do Jablonca. „Adamovi som ponúkol novú štvorročnú zmluvu, náš návrh však neakceptoval a rozhodol sa pre inú možnosť. Chcem sa mu veľmi pekne poďakovať za výkony a nasadenie v zápasoch v drese Slovana a želám mu všetko dobré v novom pôsobisku,“ povedal pre skslovan.com člen predstavenstva a viceprezident klubu Ivan Kmotrík ml.

Belasí sa tiež posilnili, keď získali 22-ročného srbského útočníka tamojšej reprezentácie do 21 rokov Aleksandara Čavriča z belgického Genku, ktorý prestupoval do Belgicka z OFK Belehrad za 1,5 milióna eur. Belasí s ním podpísali zmluvu na štyri roky. „V závere prestupového obdobia sme sa snažili posilniť káder a priviedli sme do mužstva dvoch nových hráčov. Chceli sme doplniť posty, kde sme nemali dostatok alternatív. Do útoku prichádza veľmi talentovaný srbský mládežnícky reprezentant Aleksandar Čavrič, ktorý má skúsenosti z európskeho futbalu i mládežníckych šampionátov. Počítame s ním na hrot útoku, prípadne môže nastúpiť aj na krídle,“ vyjadril sa pre skslovan.com Ivan Kmotrík ml.

Defenzívne rady belasých vystuží 23-ročný stopér Vernon de Marco Morlacchi, ktorý do Slovana prichádza z Michaloviec na polročné hosťovanie s opciou na prestup.