Main Content

Trnavu posilnil odchovanec Juventusu Turín

utorok, 6. september 2016 17:50 | Autor: Filip Chudý

Trnavu posilnil odchovanec Juventusu Turín
Trnavu posilnil odchovanec Juventusu Turín | zdroj: spartak.sk

V posledný prestupový deň sa posilnila aj Trnava, keď do malého Ríma prichádza posilniť útok odchovanec slávneho Juventusu Turín.

Posledný deň prestupového obdobia je naozaj horúci. Novú posilu ohlásil už aj Spartak Trnava, ktorý získal talianskeho útočníka Edoarda Ceriu. V prípade nutnosti je ten schopný hrať aj na krídle. Tento 21-ročný hráč prichádza do Trnavy na ročné hosťovanie z Atalanty Bergamo, kde zatiaľ nedostal žiadnu šancu.

Ceria je odchovancom Juventusu Turín, ale v prvom mužstve len občas trénoval. „Bolo to skvelé obdobie. V Turíne som hral odmalička, mal som možnosť rásť v tréningovom centre Juventusu. Sú to skvelé skúsenosti,“ prezradil pre spartak.sk Ceria. Neskôr hosťoval z Juventusu v druhej holandskej lige (Den Bosch). Po návrate do vlasti prestúpil do Atalanty, ktorá ho poslala na hosťovanie do treťoligového Arezza, no a teraz bude hosťovať v Trnave.

„Som veľmi rád, že som v Trnave. Videl som štadión, zázemie, mesto. Všetko je skvelé. Verím, že budem schopný čo najlepšie pomôcť mužstvu,“ vyslovil sa pre trnavský web Ceria, ktorý bol s klubom v kontakte od minulého týždňa.