Main Content

Nakupovala aj Žilina. Skompletizovala prestup reprezentanta do 21 rokov

utorok, 6. september 2016 18:48 | Autor: Filip Chudý

Nakupovala aj Žilina. Skompletizovala prestup reprezentanta do 21 rokov
Nakupovala aj Žilina. Skompletizovala prestup reprezentanta do 21 rokov | zdroj: © TASR

Posledný deň prestupového obdobia zo sebou priniesol množstvo prestupových zmien. Pozadu nezostali ani Žilinčania, keď dotiahli prestup člena slovenskej 21-tky.

Utorková polnoc znamená koniec letného prestupového obdobia, preto nelenili ani v Žiline. Tamojší klub oznámil, že sa mu podarilo dotiahnuť prestup slovenského reprezentanta do 21 rokov Róberta Mazáňa. Ten síce za Žilinu hrával, ale nebol jej hráčom, keďže patril od leta druholigovému Podbeskidzie Bielsko-Biala a pod Dubňom len hosťoval.

To sa ale teraz zmenilo, keď Žilina využila opciu na prestup a s hráčom podpísala zmluvu do konca roku 2018. „Som naozaj veľmi šťastný, že som sa stal hráčom MŠK Žilina. Poviem pravdu, že po príchode do Žiliny na jedenapolročné hosťovanie, bol jeden z mojich cieľov prestúpiť natrvalo k šošonom. Skutočne som veľmi rád, pretože som v Žiline spokojný,“ povedal pre mskzilina.sk Mazáň.

Ten zároveň pre klubový web prezradil smelé plány. „Ciele sa nemenia a stále sú iba tie najvyššie - vyhrať ligu aj pohár,“ vyhlásil tento ľavonohý futbalista, ktorý sa v žilinskej zostave strieda s Bosniakom Bojanom Letičom a nedávno na jeho pozíciu prišiel aj Jakub Holúbek.