Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.9.)

štvrtok, 8. september 2016 07:45 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (8.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

TOTTENHAM: O nasledujúci zápas v Premier League môže prísť Danny Rose. Obranca Tottenhamu si zo zrazu anglickej reprezentácie priviezol svalové zranenie a je ohrozený jeho štart v stretnutí proti Stoke City. (espnfc)

LIVERPOOL: Liverpool hrá v sobotu v Leicesteri a k dispozícii mu možno nebude Emre Can. Nemecký stredopoliar stále nie je fit po zranení členka, kvôli ktorému prišiel o zraz národného tímu. (90min)

CHELSEA: Tréner Chelsea Antonio Conte je pripravený zaplatiť pätnásť miliónov libier za stredopoliara ThiagaMaiu zo Santosu. (dailymail)

STOKE CITY: Najskôr v januári sa na trávniky vráti Ibrahim Afellay. Ofenzívny stredopoliar Stoke City si v apríli poškodil kolenné väzy a liečba nejde podľa pôvodného plánu. (transfermarkt)

HULL CITY: Michael Dawson sa úspešne zotavuje zo zranenia kolena, ktoré utrpel v polovici júla. Obranca Hullu City mal pôvodne chýbať až do novembra. Jeho liečba však prebieha veľmi rýchlo a podľa niektorých správ by sa na trávniku mohol objaviť už 1. októbra v dueli proti Chelsea. (hulldailymail)

CRYSTAL PALACE: Útočník Christian Benteke mohol v lete odísť za veľkými peniazmi do Číny, ale kvôli športovej stránke zvolil radšej Crystal Palace. (express)

CRYSTAL PALACE: Mathieu Flamini by mohol mať čoskoro jasno o svojom novom angažmáne. Teraz už bývalý stredopoliar Arsenalu sa ocitol vo hľadáčiku konkurenčného Crystal Palace. (dailymail)