Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.9.)

štvrtok, 8. september 2016 07:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division

FC BARCELONA: Deportivo Alavés čaká ligový duel na Nou Campe, do ktorého by mohli zasiahnuť aj Andrés Iniesta a Lionel Messi. Prvý menovaný vyliečil problémy s kolenom, zatiaľ čo argentínskeho kanoniera pre zmenu prestali trápiť zranená triesla. (ibtimes)

FC BARCELONA: Luis Enrique dostane od Barcelony odmenu za dobré výkony katalánskeho veľkoklubu. Španielsky kouč sa na jar budúceho roka môže tešiť na predĺženie súčasného kontraktu, ktorý má platnosť do konca tohto ročníka. (transfermarkt)

REAL MADRID: Borussia Mönchengladbach sa bude v zime usilovať o Martina Ødegaarda. Mladý nórsky záložník patrí Realu Madrid, kde nemá miesto v prvom tíme a nastupuje len za treťoligovú rezervu. (sport1.de)

VALENCIA: Posledný tréning Valencie nedokončil Dani Parejo. Španielsky záložník mal problémy svalového charakteru, ale nemalo by sa však jednať o nič vážne. (transfermarkt)

ATHLETIC BILBAO: Do prípravy Athletics sa znovu zapojil Mikel San José. Defenzívny futbalista baskického klubu je v poriadku po problémoch s chrbtom, kvôli ktorým vynechal posledný zápas španielskej ligy proti Barcelone. (transfermarkt)

BETIS SEVILLA: Vedenie Betisu má v pláne poistiť si služby dvoch svojich útočníkov. Ponuky nových kontraktov môžu očakávať Alex Alegría a Rubén Castro. (transfermarkt)