Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.9.)

piatok, 9. september 2016 12:30 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division

FC BARCELONA: Ak sa nestane nič nečakaného, uruguajský kanonier Luis Suárez v sobotu proti Deportivu Alavés pokorí hranicu stovky súťažných štartov za Barcelonu. V doterajších 99 vystúpeniach Suárez 88krát skóroval a ďalších 43 gólov pripravil pre spoluhráčov. (dailymail)

FC BARCELONA: Ivan Rakitić je síce v Barcelone viazaný až do leta 2019, napriek tomu môže v najbližších týždňoch očakávať ponuku novej zmluvy. Katalánci vraj museli v lete odmietať ponuku Chelsea, a tak si svoju chorvátsku oporu mienia radšej poistiť. (bleacherreport)

ATLÉTICO a REAL MADRID: Medzinárodná futbalová federácia FIFA potvrdila zákaz prestupov pre Real Madrid a Atletico Madrid za porušenie predpisov o medzinárodných transferoch hráčov do 18 rokov. Pre oba kluby tak platí trest na dve prestupové obdobie a nových hráčov budú môcť registrovať až v januári 2018. (bbc)

SEVILLA: Štyroch nových lídrov kabíny oznámila španielska Sevilla. Kapitánmi andalúzskeho celku sú hráči v tomto poradí- Vicente Iborra, Daniel Carriçu, Nicolás ParejaVitolo. (football-espana)

ESPANYOL: Posledný tréning Espanyolu už  absolvoval Leo Baptistão. Útočník katalánskeho klubu je v poriadku po zranení členka, ktoré utrpel koncom augusta. (transfermarkt)

LAS PALMAS: Lídrovi španielskej ligy z Las Palmas na nejakú dobu nepomôže Jonathan Viera. Ofenzívny futbalista si z tréningu odniesol svalové zranenie a príde minimálne o zápas so Sevillou. (transfermarkt)