Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.9.)

sobota, 10. september 2016 11:15 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (10.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

MANCHESTER CITY: Vincent Kompany a Sergio Agüero nebudú k dispozícii Manchestru City pre derby s Manchestrom United. Prvého menovaného trápia svalové zranenia, zatiaľ čo argentínsky útočník si musí odpykať disciplinárny trest. (thesun)

MANCHESTER UNITED: Brazílsky útočník Neymar bol počas leta blízko prestupu do Manchestru United a PSG, ale nakoniec sa rozhodol zostať v Barcelone, a to aj za cenu menšej výplaty. (espnfc)

ARSENAL: Jack Wilshere odišiel pred uzávierkou prestupov na hosťovanie do Bournemouthu. Následne by sa však mal vrátiť do Arsenalu, ktorý s reprezentantom Anglicka naďalej počíta. (theguardian)

LIVERPOOL: Ragnar Klavan príde o stretnutie anglickej ligy proti Leicesteru. Estónsky obranca Liverpoolu si nestihne doliečiť koleno, ktorého zraneniee si priviezol z reprezentačného zrazu. (independent)

TOTTENHAM: Atlético Madrid, Manchester United, PSG a Juventus javili záujem o služby stredopoliara Christiana Eriksena z Tottenhamu. Ale ten všetky ponuky odmietol, pretože so Spurs podpísal novú zmluvu. (ooyuz.com)

EVERTON: Operáciu si nakoniec vyžiadali ťažkosti s trieslom, ktoré v uplynulých týždňoch mal James McCarthy. Stredopoliar Evertonu sa chirurgickému zákroku podrobil pred niekoľkými dňami a chýbať bude dva až tri týždne. (talksport)

SOUTHAMPTON: Sofiane Boufal si predĺži pobyt na maródke Southamptonu. Francúzsky stredopoliar sa zotavuje z operácie kolena a mal byť k dispozícii do konca septembra. Doba rekonvalescencie sa však podľa posledných správ natiahne. (dailymail)

STOKE CITY: Stoke City bude naďalej chýbať Xherdan Shaqiri. Švajčiarsky ofenzívny hráč má stále problémy s lýtkovým svalom, kvôli ktorému už vynechal posledné dve ligové stretnutia. (uk.reuters.com)

CRYSTAL PALACE: V Chelsea sa bude zo zranení členka zotavovať Loïc Rémy. Francúzsky útočník v lete odišiel na hosťovanie do Crystal Palace a zatiaľ neodohral ani minútu. Teraz bude v lepšom prípade chýbať niekoľko týždňov a v horšom si kvôli členku nezahrá dva mesiace. (skysports)

CRYSTAL PALACE: Christian Benteke si proti Bournemouthu odkrútil súťažný debut za Crystal Palace. Teraz by si mohol zahrať v klube aj so svojim bratom. Jonathan do londýnskeho klubu dorazil zo Zulte Waregem, načo by si na pôde Middlesbrough mohol odbiť premiéru v anglickej najvyššej súťaži, čomu nahráva aj vyššie spomínané zranenie Loic Rémyho.  (dailymail)