Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.9.)

sobota, 10. september 2016 11:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division

FC BARCELONA: Brazílsky útočník Neymar bol počas leta blízko prestupu do Manchestru United a PSG, ale nakoniec sa rozhodol zostať v Barcelone, a to aj za cenu menšej výplaty. (espnfc)

FC BARCELONA: Svalové zranenie si z posledného tréningu odniesol Marc-André ter Stegen. Pre brankára Barcelony to znamená, že zrejme príde o najbližšej tri súťažné zápasy. (sport-english)

FC BARCELONA: Barcelona odchádza k ďalšiemu ligovému zápoleniu na pôdu Alavés, proti ktorému bude za katalánsky celok hrať aj Lionel Messi. Argentínsky kanonier je fit po problémoch s slabinami. (espnfc)

FC BARCELONA: AC Miláno by mohol počas zimného prestupového okna posilniť Arda Turan. Ten momentálne nastupuje za Barcelonu, kde sa však príliš nepresadil, čo by mohlo nahrávať odchodu tureckého krídelníka. (milanlive.it)

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo a Karim Benzema sa vracia do nominácie Realu Madrid, ktorý čaká víkendový zápas s Osasunou. Portugalský reprezentant prekonal problémy s kolenom, zatiaľ čo druhého menovaného prestalo trápiť zranené bedro. (ibtimes)

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid, Manchester United, PSG a Juventus javili záujem o služby stredopoliara Christiana Eriksena z Tottenhamu. Ale ten všetky ponuky odmietol, pretože so Spurs podpísal novú zmluvu. (ooyuz.com)