Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.9.)

nedeľa, 11. september 2016 11:10 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (11.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

MANCHESTER UNITED: Zlatan Ibrahimović sa pravidelne presadzuje v zápasoch veľkých rivalov a výnimkou nebolo ani manchesterské derby medzi United a City. Švédsky útočník tak obohatil svoju bilanciu, keď sa presadil v najväčších derby zápasoch aj v Španielsku, Taliansku, Francúzsku a Holandsku. (101greatgoals)

MANCHESTER UNITED: Snaha Manchesteru United kúpiť obrancu Leonarda Bonucciho z Juventusu príde navnivoč. Taliansky stopér by mal so svojím zamestnávateľom čo nevidieť podpísať novú zmluvu. (espnfc)

CHELSEA: Chelsea bola už niekoľkokrát spájaná s odchodom Nemanju Matiča, ten ale stále zostáva a na tom by srbský stredopoliar ani do budúcna nič nemenil. (thesun)

CHELSEA: Kouč Antonio Conte verí, že dokáže z 29-ročného obrancu Davida Luiza urobiť jedného z najlepších stopérov na svete. (theguardian)

CHELSEA a EVERTON: Meniť dres zrejme nebude ani obranca Kalidou Koulibaly, ktorý je blízko podpisu novej zmluvy s Neapolom. A súčasťou tejto zmluvy bude výkupná klauzula 76 miliónov libier. O 25-ročného Francúza so senegalskými koreňmi sa zaujímala Chelsea a Everton. (whoscored)

WEST HAM: Reece Oxford zrejme trávi aj ďalšiu časť kariéry vo West Hame United. Mladý obranca má v dohľadnej dobe podpísať nový kontrakt. (thesun)

HULL CITY: Mike Phelan sa pred sezónou stal dočasným manažérom Hullu City a anglickému klubu odvádza dobré služby. Sám si však stále nemôže byť istý svojou budúcnosťou, vedenie sa totiž k tejto otázke ešte nevyjadrilo. (skysports)