Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.9.)

nedeľa, 11. september 2016 11:14 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division

FC BARCELONA: Veľký šok zažili diváci na Camp Nou. Deportivo Alavés dokázalo zvíťaziť nad katalánskym gigantom na jeho pôde 2:1.          

FC BARCELONA: Barcelona by mala patriť medzi tri najbohatšie kluby na svete. A zodpovedajú tomu aj týždenné platy hviezd prvého mužstva, ktoré sa pohybujú od desiatok až po stovky tisíc eur. Kompletný zoznam týždenných platov je k nahliadnutiu tu: sportsnewsupdated

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo si v zápase proti Osasune na svoje konto pripísal prvý štart v tohtoročnej sezóne. Portugalský kanonier Realu Madrid je v poriadku po problémoch s kolenom a dohnal fyzickú kondíciu, pričom včera sa dokázal aj gólovo presadiť.

REAL MADRID: Real Madrid si poradil s Osasunou a vyhral pätnásty zápas španielskej ligy v rade. Tým vyrovnal vlastný klubový rekord zo sezóny 1960/1961. (theguardian)

REAL MADRID: V sobotňajšom ligovom zápase medzi Realom Madrid a Osasunou sa strelecky presadil aj kapitán bieleho baletu - stopér Sergio Ramos. Pre Ramosa to bol jubilejný 60. gól v drese bieleho baletu (transfermarkt)