Main Content

Cristiano Ronaldo kontruje Xavimu: Prečítajte si, ako sa doňho obul

nedeľa, 11. september 2016 11:21 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo kontruje Xavimu: Prečítajte si, ako sa doňho obul
Cristiano Ronaldo kontruje Xavimu: Prečítajte si, ako sa doňho obul | zdroj: © TASR

Hviezdny krídelník Cristiano Ronaldo opäť potvrdil, že keď je niekým kritizovaný v médiách, nemá problém vrátiť útok späť. Populárny CR7 sa najnovšie obul do idolu španielskeho národa a do barcelonskej legendy Xaviho.

Xavi, ktorý momentálne dohráva svoju kariéru v Katare pred niekoľkými dňami povedal, že Ronaldo je síce veľmi kvalitný futbalista, ale jeho najväčším problémom je, že žije v ére Lionela Messiho, ktorý vždy bude na inej úrovni ako Portugalčan. Konkrétne prehlásil: „Iba hlupák by nezaradil Cristiana medzi elitných futbalistov. Jeho smolou však je, že hrá v rovnakom čase, ako Leo Messi.“

Tieto slová rodáka z ostrova Madeira nenechali chladného, Goal.com priniesol jeho vyjadrenia: „Každý vie, že ak chce byť na titulných stránkach, hovorí o mne. Xavi nevyhral ani len jednu Zlatú loptu. Ja som vyhral tri. Čo by mne malo záležať na tom, čo hovorí. Hrá niekde v Katare, alebo čo ja viem.“  Keď už Ronaldo použil ako argument zisk Zlatých lôpt zabudol dodať, že Lionel Messi, ktorého Xavi nad neho umiestnil, ich má na svojom konte už 5, pričom je o vyše dva roky mladší.

Ronaldo sa po zranení vrátil do zápasového kolotoča, pri včerajšej výhre Bieleho Baletu nad Osasunou 5:2 otváral skóre zápasu: „Cítim sa dobre fyzicky, 90 minút by som odohral bez problémov. V niektorých momentoch sa však ešte trochu bojím. To je však normálne. Nadobudol som rytmus, dal som gól, cítim sa dobre. Všetko je super.“

V posledných dňoch sa vo veľkom hovorí o pripravovanom novom kontrakte pre Cristiana Ronalda: „Keby som bol prezidentom, predĺžil by som svoju zmluvu na desať ďalších rokov.“ Aktuálny kontrakt CR7 vyprší v roku 2018.