Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.9.)

pondelok, 12. september 2016 07:24 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (12.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

MANCHESTER UNITED: Jesse Lingard dostane možnosť hrať aj naďalej za Manchester United. 23-ročný ofenzívny futbalista má na Old Trafford zmluvu ešte na dva roky, no anglický klub s ním počíta a chystá sa mu ponúknuť predĺženie spolupráce do leta 2020. (mirror)

MANCHESTER UNITED: Skvelý štart do nového angažmánu má za sebou Zlatan Ibrahimović. Švédsky kanonier počas štyroch ligových stretnutí zaznamenal rovnaký počet gólov a vedenie Manchesteru United pre neho údajne chystá nový kontrakt. Ten by ho mal na Old Trafford udržať až do roku 2019. (metro)

CHELSEA: Tréner Chelsea Antonio Conte chce, aby vedenie klubu budúce leto urobilo rekordnú ponuku na útočníka Antoine Griezmanna z Atlética Madrid. (skysports)

CHELSEA: Chelsea v zime predá záložníka Cesca Fabregasa. Medzi záujemcami o jeho služby sú Juventus Turín a Inter Miláno. (express)

ARSENAL: Arsenal je údajne blízko podpisu nových zmlúv so záložníkom Mesutom Özilom a útočníkom Alexis Sánchezom. (metro)

LIVERPOOL: Liverpoolu v zápase s Leicesterom chýbal Dejan Lovren a chorvátsky obranca následne odtajnil dôvod svojej absencie. Lovrena na trávnik nepustilo napuchnuté pravé oko. (thisisanfield)

TOTTENHAM: Nový kontrakt s Tottenhamom údajne podpísal Kyle Walker. Podľa správ z anglických médií sa 26-ročný obranca sa Spurs dohodol na zmluve do roku 2021. Ročne by si potom mal Walker prísť na zhruba 3,8 milióna libier. (hitc.com)

PREMIER LEAGUE: Martín Cáceres je po odchode z Juventusu voľným hráčom, ale to by už nemalo platiť dlho. Uruguajský obranca vzbudzuje záujem v Premier League, kde o neho majú záujem West Bromwich, Southampton, Sunderland, Swansea a londýnska Chelsea. (skysports)