Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.9.)

pondelok, 12. september 2016 07:26 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division

FC BARCELONA: O senzáciu sa postaralo Deportivo Alavés - nováčik španielskej ligy bol jasným outsiderom zápasu v Barcelone. Tréner Luis Enrique dal v zápase priestor viacerým náhradníkom a tento ťah sa mu nevyplatil - katalánsky klub doma padol 1: 2. Barcelonsky kouč po zápase vzal všetku vinu za túto viac-menej blamáž na seba. (goal.com)

FC BARCELONA:Javier Mascherano urobil v už spomínanom zápase s Deportivom Alavés rozhodujúcu chybu, ktorá nakoniec stála Barcelonu bodový zisk. Po zápase ho ale svojím vyjadrením podržal Andrés Iniesta, ktorý hájil svojho argentínskeho spoluhráča aj na pozápasovej tlačovej konferencii. (goal.com)

REAL MADRID: FIFA potvrdila ročný zákaz transferov pre oba madridské veľkokluby a trénera Realu Zinedina Zidana toto rozhodnutie nahnevalo.Transferové embargo, ktoré má platiť až do januára 2018, označil francúzsky tréner absurdné. (goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Tréner Chelsea Antonio Conte chce, aby vedenie klubu budúce leto urobilo rekordnú ponuku na útočníka Antoine Griezmanna z Atlética Madrid. (skysports)

VALENCIA: Valencia prehrala doma s Betisom 2: 3 a navyše prišla o jedného hráča. Už na konci prvého polčasu musel striedať obranca José Luis Gaya. Dôvodom bolo vyčerpanie z horúceho počasia. (transfermarkt)