Main Content

Pogba terčom posmeškov na internete. Kritickým fanúšikom napísal odkaz

pondelok, 12. september 2016 10:23 | Autor: Timotej Gašper

Pogba terčom posmeškov na internete. Kritickým fanúšikom napísal odkaz
Pogba terčom posmeškov na internete. Kritickým fanúšikom napísal odkaz | zdroj: © TASR

Letná rekordná posila Manchestru United Paul Pogba má za sebou prvú prehru v novom drese. Francúzska hviezda však stratu bodov opisuje ako veľmi dobrú poučku.

V sobotu sa odohralo prestížne derby o Manchester, ktoré je vždy prísľubom skvelého futbalu. Tentokrát to však bolo s veľmi špeciálnym nábojom, keďže oba kluby prešli v lete výraznou zmenou. Okrem súboja Mourinho vs. Guardiola sa veľký boj odohrával aj na ihrisku, kde ako za City tak za United nastúpilo mnoho nových posíl. Zápas napokon ovládli „The Sky Blues“, ktorí po peknom ofenzívnom predstavení zvíťazili 2:1.

Okrem Ibru, Mkhitaryana či Stonesa padal zrak médií a divákov hlavne na „stomiliónového“ Paula Pogbu. Navrátilec do kádra „Red Devils“ mal byť v tomto zápase rozdielovým hráčom, ktorý potiahne United k výhre. Opak sa však stal pravdou a francúzsky reprezentant vyhorel. Na ihrisku ho aspoň vďaka extravagantnému účesu bolo vidieť len občas a s loptou na nohe toho veľa nepredviedol.

Ako je v Anglicku typické, po zápase sa na Pogbu vzniesla rovno tsunami kritiky.

Okrem kritiky médii sa však na internete objavili aj desiatky statusov zo sociálnych sietí od nahnevaných fanúšikov Manchestru United. „270 minút, 0 gólov, 0 asistencií, ale hlavne, že 3 účesy!,“ píše sa v jednom z virálov, ktorý sa cez víkend stal hitom.

Ešte vtipnejšia je azda fotomontáz krabice mlieka. Na jednej z jej strán je inzerát pýtajúci sa, či ste náhodou niekde nevideli Paula Pogbu, ktorý sa stratil.

Najdrahší futbalista na svete však zachoval chladnú hlavu. „Sezóna ešte len začína! My sme neprehrali, my sme sa poučili. United my znova povstaneme!,“ odkázal kritickým fanúšikom.

The season is just starting, we don't lose, we learn. United we stand on ne perd pas on apprend @manchesterunited #mufc

Fotka uverejnená používateľom Paul Labile Pogba (@paulpogba),

V Pogbov prospech hrá pozícia, na ktorej nastupuje. Ani nároční fanúšikovia United nemôžu očakávať, že z hĺbky poľa bude strielať každý zápas gól. Francúz tiež potrebuje istý čas na aklimatizáciu, keďže na Old Trafford prišiel až v závere prestupového obdobia.

Ako sa sám vyjadril, Manchester United čaká dlhá a náročná sezóna, ktorá dostatočne preverí kvality každého hráča. Má ešte čas na to, aby dokázal, že je hodný svojej ceny.