Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.9.)

utorok, 13. september 2016 07:55 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division

FC BARCELONA: Na včerajšom tréningu Barcelony sa objavil aj Marc-André ter Stegen. Nemecký brankár si doliečuje svalové zranenie, kvôli ktorému nenastúpil proti Deportivu Alavés. Jeho štart v stredajšom súboji Ligy majstrov s Celticom ale nie je očakávaný. (football-espana)

REAL MADRID: V Reale Madrid sú spokojní s obrancom Pepem a čo nevidieť by malo dôjsť k predĺženiu zmluvy. Už v priebehu budúceho týždňa by mal portugalský stopér predĺžiť kontrakt do júna 2019. (en.as.com)

SEVILLA: Španielsku ligu by mohol začať hrávať Sebastian Rudy. Záujem o stredopoliara Hoffenheimu má Sevilla. (transfermarkt)

BILBAO: Obranca Yeray  Álvarez a stredopoliar Mikel Vesga sa môžu tešiť na ďalšie roky v Bilbau. Athletic s oboma futbalistami podpísal vylepšené zmluvy platné do júna 2019, ktorých súčasťou sú výstupné klauzuly nastavené na tridsať miliónov eur. (ghanasoccernet)

DEPORTIVO LA CORUŇA: Smolnú premiéru v drese Deportiva La Coruňa má za sebou Joselu. Galícijský celok prehral 0: 1 s Athleticom a španielsky útočník si v prvom polčase poranil koleno a lekárske vyšetrenie ukázalo, že zranenie si vyžiada 6-8 týždňovú rekonvalescenciu.  (football-espana)

DEPORTIVO LA CORUŇA: Na podrobné vyšetrenie mieri Sidnei Rechel da Silva Junior, známy pod skratkou Sidnei. Obranca Deportiva si zo zápasu s Athleticom odniesol zranený stehenný sval. (transfermarkt)