Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.9.)

streda, 14. september 2016 12:13 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division

FC BARCELONA a ATLÉTICO MADRID: Katalánčania včera rozdrvili v LM škótsky Celtic Glasgow vysoko 7:0, pričom Lionel Messi zaknihoval hattrick. Druhý španielsky zástupca, ktorý včera zasiahol do bojov o „ušatú trofej“ bolo Atlético Madrid. Madridčania si vybojovali cenné víťazstvo 1:0 na pôde PSV Eindhoven aj vďaka tomu, že domáci nepremenili v nadstavenom čase prvého polčasu penaltu.

VALENCIA: Valencia si z Manchestru City vypožičala Eliaquima Mangalu a bude musieť siahnuť hlboko klubovej kasy v prípade, že sa rozhodne zmeniť hosťovanie francúzskeho stopéra v trvalý prestupl. Anglická strana bude v tomto prípade požadovať tridsať miliónov libier. (transfermarkt)

VALENCIA: Neistú pozíciu má tréner Valencie Pako Ayestaran. Španielsky klub prehral všetky tri zápasy novej sezóny a podľa médií hrozí kormidelníkovi odvolanie v prípade, že Netopiere nezvládnu ani svoje štvrté tohtoročné vystúpenie proti Athletic Bilbao. (espnfc)

SEVILLA:Samir Nasri si bude musieť počkať na prvý štart v Lige majstrov v drese Sevilly, kam prišiel na hosťovanie z Manchestru City. Francúzsky stredopoliar sa síce zbavil svalového zranenia, no v túto chvíľu však bojuje s vírusovým ochorením, kvôli ktorému príde o dnešný súboj s Juventusom. (world.true-news.info)

GRANADA: So svalovým zranením laboruje Sergi Samper. Stredopoliar Granady by tak mohol prísť o ďalšie kolo španielskej ligy proti Betisu. (transfermarkt)