Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.9.)

štvrtok, 15. september 2016 07:27 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division

REAL MADRID: Futbalisti Realu Madrid až do 89 minúty prehrávali v Lige Majstrov 0:1 so Sportingom Lisabon. Nakoniec však vďaka gólom Ronalda a Alváro Moratu z 95 minúty skóre otočili a vyhrali 2:1.

MÁLAGA: Roberto Rosales strávi aj ďalšiu časť kariéry v Malage. Venezuelský obranca sa so španielskym celkom dohodol na predĺžení spolupráce do júna 2019. (malagacf)

LA CORUŇA: O tri zápasy pravdepodobne príde brazílsky obranca Sidnei. Na vine je svalové zranenie, ktoré si privodil v nedeľňajšom súboji s Athleticom. (transfermarkt)

LA CORUŇA: Deportivo La Coruňa by mal posilniť Ryan Babel. Bývalý holandský reprezentant je bez angažmánu po odchode z Al Ainu a dnes sa má v španielskom celku podrobiť lekárskej prehliadke. (marca.com)

OSASUNA: Späť do svojej vlasti by sa podľa posledných správ mohol vrátiť Mikel Merino. Španielsky záložník za Dortmund doposiaľ neodohral ani jednu jedinú minútu a o hosťovanie svojho bývalého hráča má záujem Osasuna. (sport1.de)