Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.9.)

piatok, 16. september 2016 07:02 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division

REAL MADRID: Na podrobné vyšetrenie pôjde Gareth Bale. Ofenzívny futbalista Realu Madrid nedohral zápas s lisabonským Sportingm, pretože v priebehu druhého polčasu utrpel zranenie bedra. (transfermarkt)

ATLÉTICO MADRID: Podľa informácií zo Španielska sa tréner Diego Simeone dohodol s vedením Atlética Madrid na skrátení pôvodného kontraktu o dva roky. Namiesto do leta 2020 je teda teraz argentínsky kouč v hlavnom meste Španielska viazaný len pre dve sezóny. To opäť nahráva špekuláciam o jeho odchode, o ktorom sa pošuškáva už po tohtoročnom finále Ligy majstrov. (thesun)

ATLÉTICO MADRID: Záložník Atlética Madrid Tiago sa opätovne zranil.  Portugalský futbalista vinou zlomenej nohy prišiel o značnú časť zo sezóny 2015/2016. Teraz je mimo hry kvôli svalovému zraneniu a na futbal musí zabudnúť minimálne na dva týždne. (en.as.com)

FC BARCELONA: Aleix Vidal by sa počas zimnej prestávky mohol sťahovať z Barcelony. Podľa informácií zo španielskych médií má o 27-ročného beka záujem milánsky Inter. (mundodeportivo.com)

OSASUNA:Mikel Merino by sa v zime mohol vrátiť do Pamplony, a to formou hosťovania. Mladý španielsky záložník v lete prestúpil z Osasuny do Borussie Dortmund. Tu sa však zatiaľ nedokázal presadiť. (sport1.de)

OSASUNA: Osasune v nedeľňajšom zápase španielskej ligy proti Celte Vigo nepomôže Fausto. Záložníka baskického celku vyradilo z hry svalové zranenie. (transfermarkt)