Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.9.)

sobota, 17. september 2016 12:49 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division

REAL MADRID: Tréner José Mourinho chce do Manchestru United priviesť stredopoliara Jamesa Rodrígueza z Realu Madrid. Popri lukratívnej mzde mu ponúka aj dôležitú úlohu v tíme. (theguardian)

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid dnes hostí Sporting Gijón a duel s označením jubilejný má pred sebou Saúl Ñíguez. Ak sa tento stredopoliar objaví na trávniku pripíše si na svoje konto jubilejný stý štart za prvý tím Atlética.  (transfermarkt)

VALENCIA: Ezequiel Garay si na dva až tri týždne odpočinie od futbalu. Argentínskeho stopéra vyradilo z hry svalové zranenie. (superdeporte)

VALENCIA:Jaume Doménech spojil aj ďalšiu svoju budúcnosť s Valenciou. Tá si francúzskeho brankára poistila novým kontraktom s platnosťou až do roku 2022. (clubvalenciacf)

DEPORTIVO LA CORUŇA: Deportivo La Coruňa predstavilo náhradu za zraneného Joselua. Medzeru v útoku sa pokúsi zaceliť bývalý hráč Liverpoolu Ryan Babel, ktorý nedávno ukončil angažmán v Al Ainu zo Spojených arabských emirátov. (espnfc)

GRANADA: Na tréningu Granady sa znovu objavil Sergi Samper. Španielsky stredopoliar je v poriadku po svalovom zranení, kvôli ktorému mal v posledných dňoch voľnejší program. (transfermarkt)