Main Content

Hlasy po zápase Slovan - Medveščak Záhreb

sobota, 17. september 2016 22:05 | Autor: TASR

Hlasy po zápase Slovan - Medveščak Záhreb
Hlasy po zápase Slovan - Medveščak Záhreb | zdroj: © TASR

Bratislava 17. septembra (TASR) - Hokejisti Slovana Bratislava zaznamenali štvrté víťazstvo v sezóne KHL, keď v sobotu na domácom ľade zdolali chorvátsky Medveščak Záhreb 3:2 pp a sn. Prečítajte si hlasy hráčov a trénerov po zápase.

hlasy po zápase:

 

Miloš Říha, tréner Slovana: "Medveščak nie je nikdy ľahký súper, ukázali to tu i u seba doma. Hrali kvalitný hokej s dobrou taktikou. My sme mali veľmi dobrý vstup do duelu, dali sme dva góly a mali sme navrch. V druhej tretine sme však nepochopiteľne pokazili našu taktiku a nechali sme sa príliš vylučovať. V tretej tretine sme opäť začali hrať hokej, ktorý sme chceli, ale už sme sa nedostali ku gólu a trom bodom. Som však rád, že sme v nájazdoch konečne vyhrali a máme dva body."

Mislav Rosandič, obranca a strelec prvého gólu Slovana: "Som za ten gól rád a tiež, že sme dnes nakoniec vyhrali. Zápas so Záhrebom nebol pre mňa nejako špeciálny, keďže som tam v živote nehral. Uvidíme, či ostanem v tíme aj ďalej. Myslím si, že keď sa vrátia zranení chlapci, pôjdem späť do Bystrice. Je to trochu náročné takto pendlovať, ale robím to už druhý rok a zvykol som si."

Marek Viedenský, útočník a strelec druhého gólu Slovana: "Zaspali sme niekoľko minút a Záhreb sa rozohral, nechali sme ich dotiahnuť sa na nás. Keď vylúčili Brusta museli sme sa zomknúť ako tím a snažiť sa udržať to. S Medveščakom to nikdy nie sú ľahké zápasy, hrá sa taký play off hokej, hore-dole, do tela."

Gordie Dwyer, tréner Medveščaku: "Gratulujem súperovi k výhre. Dnes to bol bojovný zápas, divízna bitka. Som hrdý na to, ako sme sa vrátili do zápasu a že sme získali jeden bod. V závere sa to mohlo zlomiť na jednu i druhú stranu. Chceli sme síce viac, ale aj ten jeden bod je pre nás veľmi dôležitý."