Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.9.)

nedeľa, 18. september 2016 11:44 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division

FC BARCELONA:Marquinhos by sa mohol podľa posledných správ počas januára sťahovať do Barcelony. Tá údajne plánuje za obrancu Paris Saint-Germain ponúknuť až 60 miliónov eur. (bleacherreport)

FC BARCELONA: Barcelone chýbal v stretnutí s Leganeses  Sergio Busquets. Tréner Luis Enrique sa rozhodol dať španielskemu reprezentačnému záložníkovi voľno. (espnfc)

REAL MADRID: Fábio Coentrão si po dlhých piatich mesiacoch znova zatrénoval naplno so spoluhráčmi. Obranca Realu Madrid je fit po vážnom zranení stehenného svalu, ktoré si privodil v apríli počas hosťovania v AS Monaco. (transfermarkt)

REAL MADRID: V nominácii Realu Madrid na zápas s Espanyolom je aj Isco. Španielsky záložník sa zbavil problémov s členkom. (managingmadrid)

SEVILLA: Sevilla včera nedokázala vyzrieť na Eibar (1:1) a ešte prišla aj o dvojicu hráčov. Adil Rami hneď v úvode opustil hraciu plochu držiac sa za lýtkový sval a Daniel Carriçu ho vzápätí nasledoval s poraneným stehenným svalom. (transfermarkt)

VALENCIA: Vo výprave Valencie pre stretnutie španielskej ligy na pôde Athleticu nebude Matt Ryan. Austrálsky brankár si poranil koleno a zostane doma. (transfermarkt)