Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.9.)

pondelok, 19. september 2016 08:14 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Médiá vytiahli informáciu, že milánsky Inter ponúkal počas leta za Jamesa Rodrígueza 85 miliónov eur. Real sa ho však vzdať odmietol. (Goal)

REAL MADRID: Jediným stopercentným tímom je po štyroch kolách Real. Včera vyhral na pôde Espanyolu 2:0 gólmi Jamesa Rodrigueza a Karima Benzemu, vďaka čomu má trojbodový náskok pred Barcelonou. (AS.com)

SEVILLA: Slušne pôsobí pozícia útočníka Joela Pohjanpala v Bayere Leverkusen, no i tak by sa mohol sťahovať. Fínskeho reprezentanta si vyhliadli Andalúzania. (Fichajes.net)

VALENCIA: Argentínčan Mario Kempes sa hlási sa o miesto trénera Valencie. Tá je bez bodu na chvoste La Ligy, čo zmenu na lavičke načrtáva. Kempes však naposledy trénoval pred 15 rokmi. (AS.com)

CELTA VIGO: Na dobré minulosezónne výsledky nevie nadviazať ani Celta. Vo štvrtom kole získala svoj prvý bod za bezgólovú remízu s Osasunou. Lichotivé nie je ani skóre 1:7. (Marca)

GRANADA: Nahnevaný bol na svojich zverencov Paco Jemez. El Grana totiž stratila dvojgólové vedenie nad Betisom a ukoristila iba bod. „Chvíľami to vyzeralo, že sme tím, ktorý nepatrí do tejto súťaže. Chýbala nám osobnosť, futbalovosť a nadšenie.“ nešetril kritikou v rozhovore. (Football-España)