Main Content

Zaboduje Slovan u obhajcu Gagarinovho pohára?

utorok, 20. september 2016 08:38 | Autor: Martin Gregor

Zaboduje Slovan u obhajcu Gagarinovho pohára?
Zaboduje Slovan u obhajcu Gagarinovho pohára? | zdroj: © TASR

Súperom číslo jeden pre Belasých bude na ďalšom štvorzápasovom tripe minuloročný víťaz celej KHL – Magnnitogorsk. Podarí sa zverencom trénera Říhu zabodovať aj u tohto silného súpera, ktorému úvod do sezóny nevyšiel úplne podľa predstáv?

Doma sú však veľmi silní a z piatich zápasov triumfovali vo všetkých prípadoch. Aj tento súboj si môžete vychutnať v priamom prenose na TV Tipsport.

V poslednom dueli získali Slovanisti dva body za výhru po samostatných nájazdoch nad chorvátskym Zagrebom. A mohli byť aj tri, avšak skrat brankára Brusta zmenil celý priebeh stretnutia. V minulej sezóne si súperi pripísali zhodne po jednom víťazstve a zaujímavosťou je, že vždy sa radovali hostia. Bude tomu tak aj tentokrát? Len 12 % tipérov najväčšej tipérskej komunity verí, že sa Belasým u majstra podarí bodovať!

 Rovnako skepticky to vidí aj stratég pokuston15, ktorý tipuje víťazstvo Magnitogorsku pri kurze 1,58.

Súboj o ďalšie dôležité body Slovana do tabuľky KHL môžete sledovať naživo na TV Tipsport!

Radi by ste nahliadli do tajov najväčšej tipérskej komunity? Navštívte Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať množstvom tiketov od skúsených borcov. Ešte nemáte účet v Tipsporte? Zaregistrujte sa TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!