Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.9.)

utorok, 20. september 2016 10:05 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Minulé kolo musel Biely balet zvládnuť bez Garetha Balea aj Cristiana Ronalda. Obaja sú už fit, včera si zatrénovali a pripravujú sa na zajtrajší zápas s Villarrealom. (Mirror)

REAL MADRID: Zranenie stehenného svalu hlási stredopoliar Casemiro. Z tohto dôvodu sa s najväčšou pravdepobodnosťou zajtra proti Villarrealu nepredstaví. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: Prestupové okno je zatvorené, no o niektorých hráčoch sa špekuluje už teraz. Jedným z nich je Antoine Griezmann, o ktorého sa vo veľkom zaujíma Arsenal Londýn. (Metro)

SEVILLA: Dvojzápasú absenciu majú pred sebou zadáci Adil Rami a Daniel Carriço. Oboch odpísalo svalové zranenie, pre ktoré nedohrali ani proti Eibaru. (ESPN)

VALENCIA: Tragický vstup do sezóny bude znamenať trénerskú zmenu. Pako Ayestarán sa v krátkom čase s klubom rozlúči a bude sa hľadať zaňho náhrada. (tribalfootball.com)

ESPANYOL: Svalové zranenie si z posledného kola odniesol Pablo Piatti a podľa správ lekárskeho tímu sa na ihrisku neobjaví tri týždne. (Daily Mail)

BETIS: Coachovi Gusovi Poyetovi sa nepáči vymieňanie hracích dní kvôli vysielateľom. Betis bude hrať sevillské derby v piatok, už štvrtý raz v sezóne. „Víkendy sú určené na futbalové zápasy. Musíte mi prepáčiť, ale sme z toho chorí.“ posťažoval sa v mene fanúšikov pred dnešným súbojom. (Sportsmole.co.uk)

OSASUNA: Skúsený stopér Miguel Flaño vynechal súboj so Celtou Vigo a podľa novších správ si nezahrá ani v tom ďalšom. Zranené väzy v členku ho nepustia na trávnik proti Espanyolu. (Marca)