Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.9.)

streda, 21. september 2016 10:11 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Zranenie kolena škrtá zo zostavy na Villarreal stopéra Pepeho. Dĺžka jeho absencie ešte známa nie je, no dnes fit rozhodne nebude. (Marca)

REAL MADRID: 23-ročný záložník Lucas Silva mal naordinovaný oddych a pokoj pre zistenú srdcovú vadu. Včera sa začal jeho návrat na trávniky prvým tréningom. (Marca)

REAL MADRID: Veľký januárový nákup plánúje Manchester United. Uloviť sa pokúsi 24-ročného záložníka Isca, ktorý v minulej sezóne odohral 31 duelov s 3 strelenými gólmi. (Metro)

BARCELONA: Veľký ligový šláger proti Atléticu Madrid musí vynechať Samuel Umtiti. Posila obrany z Lyonu má zranené koleno a spoluhráčov podporí len z tribúny. (Goal.com)

VALENCIA: Špekulácie o odchode trénera sú realitou. Los Che prepustili Paka Ayestarána už po štyroch kolách a pre novinárov sa otvára priestor na debaty o vhodnom kandidátovi. (ESPN)

BILBAO: Víkendový zápas proti Valencii sa pre Óscara De Marcosa vôbec neskončil šťastne. Pre zranený členok musel striedať a novšie správy hovoria o štyroch až šiestich týždňoch na maródke. (Futbol.as.com)