Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.9.)

štvrtok, 22. september 2016 00:29 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Katalánci predĺžia spoluprácu s 28-ročným záložníkom Sergiom Busquetsom. Defenzívne ladený Španiel by sa mohol zaviazať až do leta 2021. (klubový web)

BARCELONA: Duel s Atléticom Madrid víťaza nenašial, navyše, zranil sa v ňom Lionel Messi. Z hry musel odstúpiť v 59. minúte pre svalové zranenie. (Guardian)

REAL MADRID: Piate kolo prinieslo konfrontáciu s Villarrealom (1:1) a nezúčastnil sa jej Luka Modrić. Od trénera Zinedina Zidana dostal deň voľna a Madridčania prišli o svoju stopercentnosť. (Marca)

REAL MADRID:Álvaro Morata sa podelil o zaujímavú informáciu. Počas leta dostal od The Blues ponuku 60 miliónov libier, čím sa zaradili medzi popredných záujemcov. Odmietol ju, pretože návrat do Realu Madrid bol jeho snom. (Telegraph)

SEVILLA: Sevillské derby proti Betisu zvládli lepšie „červeno-bieli“, vyhrali 1:0 a v tabuľke držia tesný kontakt s elitou. Po remíze Atlética s Barcelonou je Sevilla druhá a stráca dva body na Real. (Sports.Yahoo.com)

VALENCIA: Novým coachom na Mestalle nebude len tak hocikto. V hre sú hneď dve zaujímavé mená. André Villas-Boas, ktorý naposledy viedol Zenit, a Roberto Mancini. Toho si najčerstvejšie pamätáme v Interi Miláno. (Goal.com)

MÁLAGA: Iba polhodinu odohral vo včerajšom stretnutí s Eibarom záložník Juankar. Dôvodom bolo zranenie a lekári musia určiť, ako dlho sa do hry nedostane. (klubový web)