Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.9.)

piatok, 23. september 2016 10:42 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Remíza s Atléticom veľkú radosť nepriniesla, no Andrés Iniesta zlomil rekord. Pripísal si gólovú prihrávku, a to sa v 14 rôznych sezónach ešte nepodarilo v La Lige nikomu. (Eurosport.com)

BARCELONA: Zdravotníci už informovali, ako dlho bude chýbať Lionel Messi. Verdikt znie: tri týždne, čo v praxi zahŕňa zápasy s Gijónom, Mönchengladbachom a Celtou Vigo. (BBC)

BARCELONA: Už v šlágri s Atléticom chýbal Samuel Umtiti a neostane len pri tom. Nezahrá si minimálne dva týždne pre zranenie kolena a ohrozený je aj jeho októbrový štart za Francúzsko. (Marca)

REAL MADRID: Veľkú posilu do zadných radov chce získať Manchester United. Reč je o Sergiovi Ramosovi, za ktorého Angličania plánujú ponúknuť 42 miliónov libier. (Mirror)

REAL MADRID: Sobotný zápas proti Las Palmas vynechá obranca Marcelo, ktorého odpísalo svalové zranenie. Naopak, do hry sa vracia stopér Pepe po doliečení kolena. (AS.com)

REAL MADRID: Podrobné vyšetrenie Casemira odhalilo vázny problém. 24-ročný brazílsky záložník má zlomenú kosť v ľavej nohe a čaká ho dlhá prestávka. (Marca)

REAL SOCIEDAD: Ofenzívny záložník Sergio Cañales pre vážne zranenie kolenných väzov odohral za posledný rok len 12 zápasov. Tento problém je už minulosťou a včera sa vrátil duelom s Las Palmas (4:1). (ESPN)

BILBAO: Špecifický zápas má v sobotu pred sebou Aritz Aduriz. Proti Seville si zahrá jubilejný 350. zápas v Primera Division. V doterajších 349 sa dokázal 132krát strelecky presadiť. (mundodeportivo.com)

MÁLAGA: Operáciu menisku musel absolvovať bek Wellington. Práve to bolo dôvodom, prečo absentoval v posledných dvoch kolách. Otázne ešte ostáva, ako dlho bude chýbať po zákroku. (Marca)