Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.9.)

piatok, 23. september 2016 10:44 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.9.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.9.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo, no špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Benzema do Arsenalu?

Portál Merca Futbol tvrdí, že londýnsky Arsenal chystá na zimné prestupové obdobie 40 miliónov libier na kúpu francúzskeho útočníka Karima Benzemu. Kanonier Realu Madrid v konkurencii Alvara Moratu nedostáva toľko šancí, ako v minulej sezóne, avšak o odchode inam údajne neuvažuje. (Merca Futbol)

Howe trénerom Arsenalu?

Anglický denník Daily Star tvrdí, že populárny tréner Bournemouthu Eddie Howe by sa mohol po sezóne stať nástupcom francúzskeho kormidelníka Arsena Wengera v londýnskom Arsenale. Ak Wenger z Emirates Stadium odíde, Howe by mal byť voľbou číslo jeden. (Daily Star)

Albiol predĺži kontrakt

Španielsky stopér Raúl Albiol, ktorý oblieka dres talianskeho SSC Neapol je vraj blízko k podpisu nového kontraktu so svojím zamestnávateľom. Albiol, ktorý v minulosti obliekal dres Realu Madrid je údajne v Serie A šťastný. (fichajes.net)

Iniesta nikdy neodíde

Španielsky stredopoliar Andrés Iniesta prehlásil, že do konca kariéry neodíde z FC Barcelona. Katalánsky gigant ho vychoval, v jeho drese sa dostal do veľkého futbalu a taktiež si zapísal najväčšie kariérne úspechy. (fichajes.net)

Z VOLEJA

Tréner Leicestru City Claudio Ranieri prehlásil, že víta špekulácie o Dannym Drinkwaterovi, ktorý je spájaný s odchodom do Manchestru United. (goal.com)

Ranieri na tlačovej konferencii taktiež prehlásil, že Wayne Rooney by si v aktuálnom tíme The Foxes nezahral. (goal.com)

Návrat nemeckého brankára Lorisa Kariusa do dresu Liverpoolu FC sa blíži, potvrdil to aj kouč Jurgen Klopp. (goal.com)

Kormidelník liverpoolskeho Evertonu Ronald Koeman prehlásil, že jeho zverenec Niasse nemá v Goodison Parku budúcnosť. (goal.com)

Tréner Bayernu Mníchov Carlo Ancelotti si myslí, že celý Madrid stojí za Zinedineom Zidaneom a to aj napriek strate bodov s Villarrealom. (goal.com)