Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.9.)

sobota, 24. september 2016 09:09 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Vicemajster dnes hrá na pôde Las Palmas a prvý raz sa má predviesť Keylor Navas. Po operácii achilovky je fit, hoci sa špekuluje, či nebude len na lavičke. (Marca)

REAL MADRID: Známa je dĺžka absencie Brazílčana Marcela. Ten si pre svalové zranenie nezahrá dva týždne. K problémom prišiel v stretnutí s Villarrealom. (Sports.yahoo.com)

LAS PALMAS: Tím z Kanárskych ostrovov nastúpi na náročný zápas s Realom Madrid bez dvoch členov defenzívy. Nepravdepodobný je štart Pedra Bigasa a Mauricia Lemosa. (Laliga.es)

DEPORTIVO: Počas tréningu sa zranil stredopoliar Carles Gil. Konkrétne ide o svalové zranenie, ktoré ho pravdepodobne nepustí do hry zajtra proti Atléticu Madrid. (mundodeportivo.com)

SPORTING GIJÓN: 26-ročný krajný obranca Douglas je už zdravý a pripravený nastúpiť proti svojim. Po zranení sa dnes dostane do zostavy Gijónu v súboji s Kataláncami. (Sport-english.com)

BETIS: Paraguajský útočník Antonio Sanabria nehral vo včerajšej predohrávke šiesteho kola. Zápasu proti Málage (1:0) sa musel vzdať pre bolesti v oblasti pánvy. (Marca)