Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.9.)

nedeľa, 25. september 2016 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Biely balet naďalej kraľuje La Lige, no po víťazstvách na úvod zaznamenal druhú stratu. Prišla s prekvapením ročníka, Las Palmas, na ktorého pôde sa zrodil výsledok 2:2. (BBC)

REAL MADRID: Novinári opäť šíria zvesti o nespokojnosti Garetha Balea. Walesan by údajne chcel byť hlavným ťahúňom a vodcom tímu, na čo v Madride nemá priestor. (Independent)

BARCELONA: Jediný štart si zatiaľ pripísal Aleix Vidal a šepká sa o jeho spore s Luisom Enriquem. Lodivod Barçy však hráča neodpísal a tvrdí, že prácou na tréningu môže svoje nasadzovanie ovplyvniť. (Sport.es)

BARCELONA: Argentínsky tréner Edgaro Bauza kritizoval nedostatočnú zdravotnú starostlivosť o Lionela Messiho, za čo sa zväz ospravedlnil. Vedenie argentínskeho futbalu označilo Bauzove slová za nešťastné a Messimu praje skoré uzdravenie. (Goal.com)

VALENCIA: 20-ročný útočník Santi Mina nenastúpi na dnešný ligový zápas proti Leganés. Včera sa na tréningu zranil, a tak vypadol z cesty do srdca Španielska. (valencia.eldesmaque.com)

ATLÉTICO MADRID: Dôležitý zápas majú dnes pred sebou Los Colchoneros. V neúplnej tabuľke sú na siedmej priečke a kontakt s vedúcou dvojicou im vráti len výhra nad Deportivom. (Eurosport)

ESPANYOL & CELTA VIGO: Zverenci Quiqueho Sánchesa Floresa a Eduarda Berizza si určite na úvod predstavovali lepšie postavenie. Zmietajú sa tesne nad zónou zostupu a teraz ich čaká vzájomný zápas. Viac sa verí Barcelončanom. Veď Celte bude chýbať až trojica zranených hráčov – Claudio Beauvue, Fabian Orellana a Carles Planas. (Marca)