Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.9.)

pondelok, 26. september 2016 09:33 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Veľkej pochvaly sa po víkende dočkal Sergi Roberto. 24-ročný záložník alternoval na poste pravého beka a proti Gijónu (5:0) si dokonca pripísal dve gólové prihrávky. (Marca)

REAL MADRID: Sklamanie po remíze s Las Palmas verejne prezentoval Álvaro Morata. „Ak chceme vyhrať ligu, musíme do toho dať vždy všetko. Real musí vyhrávať všetky svoje zápasy a teraz je čo zlepšovať.“ zhodnotil štvorgólový zápas. (Football-España.net)

ATLÉTICO MADRID: Veľký záujem o Antoina Griezmanna javil PSG, ale forward akékoľvek rokovania odmietol. Anglické médiá si tento fakt vysvetľujú po svojom a veria, že sa mu viac pozdáva prestup do Premier League. (Independent)

ATLÉTICO MADRID: Madridčania vyhrali 1:0 nad Deportivom a Diega Simeoneho čakajú tri dni príprav na Bayern. „Bol to klasický tvrdý, intenzívny zápas. Snažili sme sa nájsť potrebné tempo a veci sa začali komplikovať. Teraz hráči zjedia tanier cestovín, dajú si regeneračný tréning a v stredu hráme bez výhovoriek.“ zhodnotil stratég Atlética. (sportsmole.co.uk)

VALENCIA: Vymenovanie nového trénera má prísť už čoskoro. Dočasný coach Voro prezradil, že bol poverený na dva zápasy. Prvým bolo včerajšie víťazstvo nad Leganés, druhým domáca konfrontácia s Atléticom Madrid. (BBC)

ESPANYOL: Quique Sanches Flores sľuboval „dobrodružný“ Espanyol, ktorý hrá pre divákov a každým zápasom sa zlepšuje. Jeho slová sa proti Celte Vigo nenaplnili. Dve strely na bránu a prehra 0:2 znamená prepad na 18. priečku. (Football-España.net)