Main Content

Veľký talent slovenského futbalu sa vracia do hry po dlhých mesiacoch

utorok, 27. september 2016 10:18 | Autor: Filip Chudý

Veľký talent slovenského futbalu sa vracia do hry po dlhých mesiacoch
Veľký talent slovenského futbalu sa vracia do hry po dlhých mesiacoch | zdroj: © TASR

Slovenský krídelník Lukáš Čmelík zmenil v zime zamestnávateľa, ale ešte si v jeho farbách do lopty súťažne nekopol. No čoskoro sa to môže zmeniť, jeho zranenia by mali byť minulosťou.

Rýchlonohý krídelník Lukáš Čmelík sa ocitol po známych problémoch v Žiline na druhej koľaji, klub ho preto umiestnil na prestupovú listinu a manažéri mu hľadali nového zamestnávateľa. Čmelík sa v januári tohto roka sťahoval do Švajčiarska, kde posilnil FC Sion, kam zamieril na jedenapolročné hosťovanie s následnou opciou na ďalšie štyri roky. No za prvé mužstvo Sionu ešte nenastúpil, pretože po prestupe ho začali trápiť zdravotné problémy, ale tým by mohol byť koniec.

„Čmelo je späť! Jeden z najväčších talentov slovenského futbalu Lukáš Čmelík nemá za sebou práve najlepšie obdobie. Po prestupe do švajčiarskeho Sionu pauzoval deväť mesiacov pre problémy so slabinami a bedrovým kĺbom. No zdá sa, že to najhoršie už má za sebou,“ informovala hráčova zastupiteľská spoločnosť Stars and Friends na svojom facebookovom konte.  

Čmelík sa dostal na ihrisko za B-tím Sionu a v prípravnom zápase si podľa informácie, ktorú zverejnila Stars and Friends, hneď pripísal dva góly a jednu asistenciu, a to všetko za polčas. Čmelíkov návrat do súťažného diania je tak podľa jeho zastupiteľskej agentúry už len otázkou času.