Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.9.)

utorok, 27. september 2016 11:14 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Stiahnutie Cristiana Ronalda v súboji s Las Palmas spustilo reči o jeho zranení. Dvojgólový strelec La Ligy má vraj pretrvávajúce problémy s kolenom ako dozvuky finále Eura. (Daily Mail)

REAL MADRID: Zranenie podkolennej šľachy doliečil Fabio Coentrão a optimistickejšie odhady hovoria, že by si mohol zahrať už v Dortmunde, v dnešnom zápase Ligy majstrov. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Manchester United si na hosťovaní v portugalskom Vitória Guimarães vyhliadol 21-ročného záložníka Bernarda Mensaha. (Daily Star)

ATLÉTICO MADRID: Dva týždne mimo trávnikov má pred sebou José María Gimenéz. Zadáka Atlética trápia svalové problémy, ku ktorým prišiel v stretnutí s Deportivom. (AS.com)

VALENCIA: Oslava pred nedeľným domácim zápasom čaká Diega Alvesa. Brazílsky špecialista na penalty v Leganés zneškodnil sedemnástu z 35, ktorým čelil, a viac nemá žiaden gólman. (Goal.com)

VALENCIA:Marcelinovo zasadnutie na lavičku Los Che nie je možné. Pred sezónou bol ešte vedený ako coach Villarrealu a v priebehu jednej sezóny dvoch prvoligistov trénovať nesmie. (Marca)

SEVILLA: Zranenie lýtka znamená, že Adil Rami nenastúpi na zápas Ligy majstrov proti francúzskemu Olympique Lyon. Či bude chýbať dlhšie, to je zatiaľ otázne. (Marca)

SEVILLA: Veľkú pozornosť v poslednej dobe púta defenzívny záložník Franck Kessie z Atalanty. Teenagera z Pobrežia Slonoviny už sleduje Juventus, ku ktorému sa pridali aj Los Rojiblancos. (Football-Italia.net)

ESPANYOL: Lekári sa naplno venujú útočníkovi Leovi Baptistãovi, ktorý striedal v 50. minúte zápasu so Celtou Vigo. Pokračovanie v boji mu znemožnila bolesť v oblasti triesiel. (Marca)

LAS PALMAS: Argentínčan Sergio Araujo má problémy s políciou. Po zlom parkovaní sa odmietol podrobiť dychovej skúške. Príde tak o vodičský preukaz a hrozí mu aj pobyt za mrežami. (Goal.com)

OSASUNA: Svalové zranenie hlási gólman Mario Fernández. V zápase s Villarrealom musel dokonca striedať a teraz očakáva konkrétnejší verdikt lekárov. (Marca)