Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.9.)

streda, 28. september 2016 07:12 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Potom, čo Sergi Roberto presvedčil aj na poste pravého beka, dostane v Katalánsku nový kontrakt. Ten aktuálny by mu vypršal v lete 2019. (tuttomercatoweb.com)

BARCELONA: Jasper Cillessen si v Barçe zachytal len raz a inak kryje chrbát Marc-Andrému ter Stegenovi. Súboj však nevzdáva a tvrdí, že si Katalánsko neprišiel užiť, ale prišiel doň chytať. (Marca)

BARCELONA: Odchod Claudia Brava jednoznačne pomohol Marc-Andrému ter Stegenovi. Nemec teraz čaká novú zmluvu, v ktorej by ako brankárska jednotka mal mať zvýšený plat. (Daily Mail)

REAL MADRID: 17-ročný útočník Alexander Isak žiari vo farbách AIK Štokholm a najnovšie sa oňho zaujíma Real. Skauti si ho prišli dokonca osobne pozrieť na ligovom zápase proti Elfsborgu. (tribalfootball.com)

REAL MADRID: Zápas favoritov skupiny F medzi Dortmundom a Realom víťaza nenašiel. Španieli síce gólmi Cristiana Ronalda a Raphäela Varana dvakrát viedli, no tešili sa len z bodu. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Veľká repríza minuloročného semifinále je na programe dnes na Štadióne Vicenteho Calderóna. Atlético sa na ňu naladilo víkendovým víťazstvom 1:0 nad Deportivom, Bayern rovnakým výsledkom uspel v Hamburgu. (Uefa.com)

SEVILLA: Aj po dvoch kolách ostáva boj o prvé tri priečky skupiny H otvorený. Andalúzania včera pokorili Lyon 1:0, majú štyri body rovnako ako Juventus, a preskočili francúzskeho konkurenta. (Sports.yahoo.com)