Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.9.)

štvrtok, 29. september 2016 10:41 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Nutnú operáciu má stredopoliar Augusto Fernández za sebou a jeho kolenné väzy si teraz pýtajú pokoj minimálne na pol roka. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Bek Šime Vrsaljko zatiaľ odohral jediný zápas a v januári si možno nájde mužstvo, ktoré ho bude vyťažovať viac. Takým je milánske AC, ktoré sa už o Chorváta zaujíma. (calciomercato.com)

ATLÉTICO MADRID: Veľká spokojnosť panuje v tábore Atlética. To zviedlo v aktuálnom kalendárnom roku už tretí zápas s Bayernom Mníchov a po víťazstve 1:0 hovorí bilancia vzájomných zápasov v jeho prospech. (ESPN)

REAL SOCIEDAD: 29-ročný brazílsky strelec William José sotva stihol spoznať Baskicko a už je na odchode. Pomerne reálne sa javí jeho januárový odchod do Borussie Mönchengladbach. (Fichajes.net)

SEVILLA: Vedenie hlási predĺženie spolupráce s Vicentem Iborrom. Španielsky defenzívny záložník je ponovom viazaný do konca sezóny 2019/20. (transfermarktweb.com)

VALENCIA: Na Mestalle je už známe meno nového trénera. Bude ním vraj Talian Cesare Prandelli. Bývalý lodivod talianskej reprezentácie sa upíše na dva roky. (ESPN)

GRANADA: Záložník Rene Krhin má zranené koleno a podľa predbežných informácii nebude hrať v najbližšom zápase proti Leganés. Ten je naplánovaný na sobotné poludnie. (Marca)

GRANADA: Svalové zranenie a s ním súvisiaci štvortýždňový pobyt na maródke čaká Francka Tabanoua. Francúzsky zadák si tak na svoj tretí ligový štart počká. (Marca)