Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.9.)

piatok, 30. september 2016 09:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Návrat na Santiago Bernabeu stále útočníkovi Álvarovi Moratovi miesto nezaručil. Už teraz sa hlásia záujemcovia a ako prví by posielali ponuku z Arsenalu a Chelsea. (Daily Star)

ATLÉTICO MADRID: Víťazstvo nad Bayernom má aj svoju daň. Zranenie lýtka utrpel stopér Diego Godín a včera bol pod opaterou lekárov. Tí rozhodnú, či a ako dlho si nezahrá. (Marca)

SEVILLA: Červená karta zo zápasu proti Bilbau vedie v prípade brankára Salvatore Siriguho k dvojzápasovej stopke. 29-ročný Talian bol vylúčený v závere za úder lakťom do protihráča. (mundodeportivo.com)

ESPANYOL: Kostarický stopér Óscar Duarte má zranené lýtko a základnou otázkou je, či ho to pripraví aj o nedeľnú konfrontáciu s Villarrealom. Rozhodnutie je na lekárskom tíme. (Marca)

ESPANYOL: Včerajší tréning narobil komplikácie forwardovi Álvarovi Vázquezovi. Privodil si v ňom zranenie stehenného svalu a lekári musia určiť, ako dlho bude chýbať. (Marca)

VALENCIA: Zranenie lýtka zase trápi Álvara Medrána. Pred blížiacim sa ligovým zápasom proti Atléticu Madrid stále nie je jasné, či tento stredopoliar nastúpi. (superdeporte.es)